Når hemmelighetene slippes løs.

Artist Stig Van Eijk fronter et fullblods rockeband som snart står klar med en rykende fersk plate. Bandet Black Ballroom, som består av norske og internasjonale rockere, formidler både melankoli og slagferdige rytmer gjennom sterke låter.

Her får du servert en annerledes kjærlighetssang, med dramaet om skjult fortid og kanskje bedrag som kontekst. Det kan være en historie om tapt kjærlighet, men hvem vet? I en vakker hage ligger bedraget skjult og venter.

«Det er når spøkelsene kommer ut av skapet de store problemene bygger seg opp. Det er slettes ikke uvanlig å føle på usikkerhet i kjærlighetslivet. Noen par spiser på drama, mens andre lever et helt liv uten å føle på fristelser.», forklarer Stig.

Han utdyper; « Låten føles nesten som en dynamisk teaterforestilling av livet. Med kjærlighet, hemmeligheter og et bedrag, et drama i 3 akter ».

Things I´m not supposed to know har en tematikk som de fleste vil kjenne seg igjen i. Vi, mennesker er en svikefull art og har problemer med å være trofaste og ærlige. Vi lyver og bedrar hverandre og holder ting skjult. Årsaken til vår troløshet bunner i egoisme og grådighet. Vi er blitt individualister som tror at gresset er grønnere på andre siden. Vi lever for oss selv og ikke for andre.



Albumet «Medication Won´t Heal You This Time» kan beskrives som en poetisk reise med undertoner av whiskystemning, og er planlagt for utgivelse 13 mai 2022.

Stig van Eijk